Română (România)English (United Kingdom)

Fundatii Comunitare


Anul infiintarii: 2015
Adresa: Strada Apulum 3, etaj 1
Telefon: +40 742 255 239
Web: www.fundatiacomunitarabrasov.ro 
Persoana de contact: Mihaela Andries
Email:

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Descrierea organizatiei:

Misiunea Fundației Comunitare Brașov: Mobilizăm energia oamenilor în acte de dăruire, prin crearea unei punți de legatură între resursele locale și nevoile comunitătii brașovene. 


Luptele pentru înființarea unei fundații comunitare la Brașov au început să capete o formă în anul 2014, când la apelul Asociației pentru Relații Comunitare de a se înființa noi fundații comunitare au răspuns mai multe grupuri de inițiativă brașovene. După mai multe luni de cunoaștere reciprocă, s-a ajuns la concluzia că cel mai bine ar fi ca două dintre grupuri se să unească, iar de aici s-a pornit mai departe spre realizarea unui plan pentru a se strânge jumătate din fondurile necesare înființării fundației.

Mai multe evenimente au fost desfășurate în Brașov, precum „8 Hours for a Good Cause”, despre care mentorul proiectului spune că este cel mai bun mod de a învăța ce poți face sub presiune și de a prelua bune practici de la alte persoane. Un alt eveniment este „Brașov Heroes”, care a fost și primul proiect al grupului de inițiativă și prin care s-au mobilizat 45.000 de lei.

Toate aceste evenimente au continuat și în anul 2015, grupul de initiativă reușind să strangă toate fondurile necesare infiintării celei de-a 13-a fundații comunitare din România 

Sigle site