Română (România)English (United Kingdom)

Fundatii Comunitare


Înființează acum o fundație comunitară în orașul tău!

Verifică aici dacă orașul tău nu este într-o zonă acoperită deja de o fundație comunitară activă în cadrul programului național de dezvoltare a fundațiilor comunitare. Dacă orașul tău este într-o zonă unde activează deja o fundație comunitară ia legatura cu aceasta privind orice fel de idei de dezvoltare locală .

Dacă orașul tău nu este într-o zonă deja acoperită de o fundație comunitară, identifică cel puţin alte două persoane din comunitatea ta care pot contribui cu timp, expertiză sau mijloace financiare la înființarea şi funcționarea unei fundații comunitare.

1. Citește în broșură și pe site mai multe informații despre fundațiile comunitare, principii de funcționare si practici de succes ale fundaților comunitare.

2. Află mai multe despre sprijinul din partea programului national.

3. Pregătește o scrisoare de intenție prin care arăți interesul și contribuția grupului de inițiativă și potențialul unei fundații comunitare în localitatea ta.

4. Ia legătura cu echipa programului la  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza dacă ai nevoie de informații suplimentare.

5. Trimite scrisoarea de intenție până la data de 20 martie 2014 la  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Sigle site